مقالات

واردات آلات موسیقی

ابزارآلات موسیقی از جمله تولیدات کشور چین است که می‌توان آنها را با قیمت کم نسبت به داخل خریداری و وارد کرد. چین یکی از مراکز تولید بزرگ در جهان است و به جرئت می‌توان گفت که شما هر نوع کالایی نیاز داشته باشید می‌توانید در چین پیدا کنید. به همین دلیل نیز بسیاری از کشورهای جهان حتی آمریکا و اروپا بخشی از نیازهای خود به کالا را با خرید از چین تأمین می‌کنند.

ایران یکی از شرکای تجاری چین است که بخش زیادی از کالاهای چینی را خریداری و به کشور وارد می‌کند. واردات ابزارآلات موسیقی از چین پیچیدگی‌های خاص خود را دارد اما لازم است بدانید که اگر با آگاهی و اطلاعات کافی انجام شود می‌تواند مزایای متعددی داشته باشد؛ بنابراین شرط واردات ابزار آلات موسیقی از چین آشنایی کامل با مسیر واردات از چین است. به همین دلیل ما در این مطلب به بررسی کامل نحوه واردات وسایل موسیقی و نکاتی که باید حتماً به آن توجه شود خواهیم پرداخت.

چرا واردات ابزارآلات موسیقی از چین سودآور است؟

سود تجارت یکی از دلایل مهمی است که بازرگانان را به واردات ترغیب می‌کند. واردکنندگان در سال‌های اخیر بسیاری از ابزارآلات موسیقی را از کشور چین وارد می‌کنند. سؤالی که در اینجا احتمالاً برای شما به وجود می‌آید این است که چرا کشور چین به مقصد تجاری بازرگانان برای واردات آلات موسیقی تبدیل شده است؟ در یک کلمه باید بگوییم که بزرگ‌ترین دلیل آن سودآوری واردات ابزارآلات موسیقی از چین است. برای اینکه بهتر بدانید ما در زیر دلایلی که سبب سودآوری واردات ابزار موسیقی از چین می‌شود را بررسی کرده‌ایم.

  • قیمت مناسب ابزارآلات موسیقی: ابزارآلات موسیقی که در چین تولید می‌شوند دارای قیمت کمتری نسبت به آلات موسیقی تولید داخل و دیگر کشورها هستند. زیرا نیروی کار و هزینه‌های تولیدی در چین کمتر است.
  • تنوع بالای ابزارآلات موسیقی: کشور چین پاسخگوی انواع نیاز مشتریان خود است. در چین انواع مختلفی از ابزارآلات موسیقی تولید و عرضه می‌شود.
  • هزینه‌های پایین گمرکی: در کشور چین برای حمایت از صادرات و تجارت جهانی تعرفه‌های کمتری برای صادرات در نظر گرفته شده که هزینه‌های واردات را کاهش می‌دهد.
  • عدم وجود قوانین محدودکننده: خوشبختانه کشور ایران با چین رابطه تجاری خوبی داشته و احتمال ریسک‌های سیاسی و اقتصادی به‌شدت پایین است.

فرایند واردات ابزارآلات موسیقی از چین به ایران چگونه است؟

برای واردات ابزارآلات موسیقی از چین به ایران باید مرحله به مرحله آن را با دقت و اطلاعات کافی طی کرد. به همین منظور رایحه اروند در زیر قدم به قدم فرایند واردات ابزارآلات را از کشور چین بررسی خواهیم کرد.

  1. اطلاع کامل از قوانین و مقررات واردات و صادرات ابزارآلات موسیقی
  2. پیدا کردن تأمین‌کننده قابل اعتماد در چین از طریق اینترنتی، حضوری یا شرکت‌های بازرگانی
  3. بررسی نمونه ابزار موسیقی ساخته شده توسط متخصصین مجرب
  4. توافقات لازم بر سر هزینه، نحوه ارسال، بیمه کالا و سایر شرایط خرید و ارسال
  5. پرداخت هزینه بر اساس توافق بین تأمین‌کننده و واردکننده
  6. انجام امور مربوط به حمل و نقل از چین به ایران
  7. انجام پروسه ابزارآلات موسیقی از گمرک کشور

انواع ابزارآلات موسیقی برای واردات از چین

هنگامی که به‌عنوان واردکننده تصمیم می‌گیرید که ابزارآلات موسیقی را وارد کشور کنید، باید درمورد انواع آنها نیز اطلاع داشته باشید. به همین دلیل ما در زیر لیستی از انواع ابزارهای موسیقی تهیه کرده‌ایم تا بتوانید برای واردات آنها راحت‌تر تصمیم‌گیری کنید. لازم به ذکر است که سازها به طور کلی به چند دسته اصلی چون سازهای زهی، سازهای بادی، سازهای کوبه‌ای و سازهای صفحه کلیددار و الکترونیک تقسیم می‌شوند. در جدول زیر مجموعه هر یک از این سازها مشخص شده است.

 

انواع سازهای موسیقی نام انواع ساز
ساز زهی ویولن، تنبور، تار، سه‌تار، دوتار، کمانچه، قانون، چنگ، سنتور، گیتار، رباب، دیوان، چونگیر، چگور، ویولا، ماندولین، هارپ، ویولن‌سل، کنترباس، عود، لوت، مراژ،تار آذربایجانی (۹ سیم) سی‌تار، شهتور، شورانگیز، صراحی، کرشمه، کنترباس، گیتار فلامنکو، ویولا، ماندولین، هارپ
ساز بادی فلوت، سازدهنی، ترومبون، ملودیکا، کلارینت، ساکسوفون، بالابان، دوزله، ابوا و فاگوت، شمشال، فلوت و فلوت پیکولو
ساز کوبه‌ای تنبک، کاخن، داربوکا، زایلوفون، ماریمبا طبل، دف، دایره، سنج، زنبورک، طبل، تومبا، ماراکس، مثلث، دمام، تیمبال، دامارو، قاشقک، تمبورین، درامز، تیمپانی، هنگ‌دارم
ساز صفحه کلیددار پیانو، گلوکن‌اشپیل، آکاردئون، کلاوسن، ارگ، چلستا، چمبالو و گارمون
ساز الکترونیکی گیتار الکترونیک

نحوه حمل و نقل ابزارآلات موسیقی

حمل و نقل ابزارآلات موسیقی بسیار مهم است زیرا هر گونه بیدقتی در این فرایند باعث آسیب به دستگاه و ضرر و زیان مالی می‌شود. به همین دلیل باید از روش‌های مناسب برای حمل و نقل سازها استفاده شود. برای انتقال سازها از چین به کشور سه روش حمل دریایی از چین، حمل زمینی و حمل هوایی از چین وجود دارد. هر یک از این روش‌ها ویژگی‌هایی دارند که باعث تفاوت آنها با یکدیگر شده است.

روش حمل دریایی قیمت ارزان‌تری نسبت به حمل هوایی دارد اما مدت زمانی که طول می‌کشد تا محموله به ایران برسد طولانی‌تر است. روش حمل هوایی از چین به ایران سریع‌تر بوده اما هزینه بالایی دارد. به طور کلی انتخاب روش حمل ابزارآلات موسیقی از چین به ایران به میزان سرمایه و زمان ارسال بارها بستگی دارد.

ارزان‌ترین ابزارآلات موسیقی برای واردات از چین

اگر قصد واردات ابزارآلات موسیقی از چین را داشته اما سرمایه زیادی ندارید می‌توانید برای کسب سود بیشتر، سازهای ارزان‌قیمت را خریداری و به کشور وارد کنید. جای هیچ نگرانی برای فروش این سازها نیست، زیرا بسیاری از مشتریان متقاضی سازهایی با قیمت کمتر هستند. در واقع سازهای موسیقی قیمت‌های بالایی دارند و همین موضوع نیز باعث شده تا برخی از علاقه‌مندان به موسیقی سازهای ارزان‌تر را ترجیح دهند. سازهای ارزان برای واردات از چین شامل هنگ درام، کالیمبا، کاخن، سازدهنی، نی و پیانوی رولی است.

سرمایه مورد نیاز برای واردات ساز موسیقی از چین

برای واردات ساز موسیقی از چین چقدر باید سرمایه داشته باشم؟ این سؤالی است که اکثر افراد پیش از اقدام به واردات سازهای موسیقی می‌پرسند. حقیقت این است که نمی‌توان یک عدد مشخص به‌عنوان سرمایه لازم برای واردات ابزارآلات موسیقی بیان کرد. مقدار این سرمایه به عوامل زیادی بستگی دارد که در زیر مهم‌ترین آنها بیان شده است.

  • نوع ساز: همان‌طور که دیدید انواع سازها برای واردات به کشور وجود داشته که قیمت همسانی ندارند. بسته به اینکه قرار است سازهای گران‌قیمت یا ارزان‌قیمت وارد کنید میزان سرمایه لازم متفاوت است.
  • نحوه حمل کالا به کشور: شما می‌توانید برای حمل سازها به کشور از مسیر هوایی، زمینی یا دریایی استفاده کنید که هزینه هر یک از آنها متفاوت است.
  • تعرفه‌های گمرکی: گمرک کشور برای واردات انواع سازها تعرفه متفاوتی تعیین کرده که همین موضوع باعث شده تا هزینه واردات انواع سازها با یکدیگر تفاوت داشته باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *