واردات ماشینآلات صنعتی
واردات ماشین آلات صنعتی یکی از راه های اصلی توسعه و تقویت زیرساخت های تولید و صنعت در کشور است. درحال حاضر کشور نیازمند واردات و بروزرسانی میزان زیادی از ماشین الات خود در بخش صنعت و معدن است. بیشترین واردات ماشینآلات صنعتی به ایران توسط چین، هند و کرهجنوبی و در بین کشورهای اروپایی آلمان و ایتالیا در ردیف اول کشورهای صادر کننده ماشینآلات صنعتی به ایران قرار گرفته اند. اما بطورکلی چین بالاترین نرخ صادرات ماشینآلات صنعتی را در سال در۲۰۲۳ در بازار ایران به خود اختصاص داده است. لذا واردات ماشین آلات صنعتی از چین، هند و سایر کشورهای جهان توسط شرکت تجارت هوشمند هیراد ارایه می گردد.
انواع ماشینآلات صنعتی
لازم به یادآوری است که واردات ماشین آلات که تولید داخل نداشته باشند با میزان حقوق ورودی پایینی امکانپذیر است. لذا باید این نکته را درنظر گرفت که در صورت تولید داخل داشتن هر یک از ماشین آلات، امکان واردات آن محدود خواهد بود.
انواع ماشین آلات صنعتی وارداتی را می توان به دسته بندی های ذیل تقسیم بندی کرد.
- ماشین آلات CNC: این دستگاهها برای تولید قطعات دقیق و با کیفیت با استفاده از دستورالعملهای برنامه نویسی شده به کمک کامپیوتر استفاده میشوند.
- روباتها و ابزارآلات اتوماسیون صنعتی: ابزارها و جک ها و روباتهایی که برای انجام فعالیتهای خطرناک یا تکراری در خطوط تولید صنعتی استفاده میشوند.
- دستگاههای پردازش مواد: این شامل دستگاههای بسته بندی، خمیرسازی، خشک کنی، جوشکاری و… میشود.
- تجهیزات اندازهگیری و کنترل کیفیت: این شامل دستگاههایی مانند ابزارآلات توزین و اندازه گیری، مکانیزم های بسته بندی و توزین مواد، سنسورها و ابزارهای کنترل کیفی و تچهیزات و ماشین آلات ابزار دقیق می باشد.
- تجهیزات حمل و نقل داخل کارخانه: این بخش شامل نوار نقاله، رولر کانوایر، جرثقیلها و سایر تجهیزات حمل و نقل داخل کارخانه است. کاربردهای تخلیه و بارگیری و جابجایی کالا و ابزار و تجهیزاتی در کارگاه و مکانهای صنعتی استفاده میشود.
- تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی:کنترلر های DCC و DCS و PLC و FCS که جهت اجرا برای حفظ ایمنی های لازم در صنعت استفاده میشوند.
- تجهیزات هیدرولیک و پنوماتیک: انواع پمپ و شیرآلات و سیلندر و موتورهایی که مبتنی بر فشار سیالات هیدرولیک یا گازهای پنوماتیک است که برای انتقال قدرت و انجام عملکردهای مختلف در ماشین آلات صنعتی استفاده میشود.
- دستگاههای حفاظت از محیط زیست: این شامل دستگاههای فلاسکی، جذب گاز، کوره های کک کورینگ، فلاسکی های آبیاری و …
میزان حقوق ورودی ماشین آلات صنعتی
یکی از موارد مهم در تعیین هزینه های ترخیص، تعیین حقوق ورودی کالاهاست. بمنظور محاسبه حقوق ورودی ماشین آلات واراتی یا به اصطلاح عمومی هزینه گمرکی واردات ماشین آلات، باید علاوه بر فرمول محاسبه، درصد جقوق ورودی را برای هر تعرفه محاسبه نمود.
- فرمول محاسبه حقوق ورودی ماشین آلات صنعتی به شرح ذیل است:
میزان حقوق ورودی = (ارزش کالا+ (CIF) هزینه بیمه + هزینه حمل) ضرب در درصد حقوق ورودی آن تعرفه
در جدول ذیل کد تعرفه برخی از ماشین آلات صنعتی به همراه درصد حقوق گمرکی و گروه کالایی آن ارایه شده است:
جهت مشاوره و اطلاعات بیشتر جهت واردات انواع ماشین آلات صنعتی با مشاوران رایحه اروند تماس حاصل فرمایید.