مقالات

واردات ماشین آلات راه سازی

نیاز کشور به ماشین آلات سنگین سبب شده تا برای رفع آن انواع این ماشین‌ها از طریق واردات تأمین شوند. بیل مکانیکی یکی از ماشین آلات سنگین ضروری برای اکثر پروژه‌ها است. بیل مکانیکی اغلب به عنوان حفار برای انواع مشاغل مانند جابه‌جایی مواد، محوطه‌سازی، تخریب، پروژه‌های معدن، ترانشه برداری، لایروبی رودخانه و ساخت و ساز استفاده می‌شود. واردات بیل مکانیکی با توجه به تقاضایی که برای آن وجود دارد می‌تواند سود خوبی داشته باشید. ترخیص بیل مکانیکی از گمرک یکی از دغدغه‌های مهم واردکنندگان است که ما قصد داریم در این مطلب به این موضوع و ترخیص ماشین آلات راهسازی بپردازیم.

مراحل واردات بیل مکانیکی به ایران

قبل از اینکه درمورد ترخیص بیل مکانیکی صحبت کنیم بهتر است که درمورد مراحل واردات این ماشین توضیحی مختصر دهیم. در واقع از زمانی که یک واردکننده تصمیم می‌گیرد تا بیل مکانیکی را وارد کشور کند تا وقتی که آن را خریداری کرده و به دستش می‌رسد راه پر پیچ و خمی را پیش رو دارد. ما در زیر این مراحل را شرح داده و اهمیت ترخیص آن از گمرک را برای شما روشن می‌کنیم.

 

پیدا کردن تأمین‌کننده

از هر کشوری که قصد دارید بیل مکانیکی را خریداری کنید ابتدا باید تأمین‌کنندگان آن را بشناسید. بیل مکانیکی‌ها از جمله اقلامی هستند که در کشورهای مختلف توسط شرکت‌های شناخته شده‌ای به فروش می‌رسند. بسته به اینکه می‌خواهید بیل مکانیکی نو یا کارکرده را خریداری نمایید یک تأمین‌کننده معتبر را پیدا کنید.

انجام توافقات خرید

بعد از اینکه تأمین‌کننده مناسبی را پیدا کردید حالا باید درمورد شرایط خرید، نحوه ارسال بیل مکانیکی و پرداخت هزینه آن با فروشنده به توافق برسید. با توجه به اینکه خرید بیل مکانیکی نیاز به سرمایه زیادی دارد بهتر است در این مرحله محتاط‌تر عمل کرده و تمام شرایط را ثبت کنید.

حمل و نقل بیل مکانیکی به کشور

بسته به اینکه بیل مکانیکی را از چه کشوری وارد کرده‌اید می‌توانید از حمل زمینی یا حمل دریایی برای حمل و نقل آن به کشور استفاده کنید. هزینه حمل و نقل بیل مکانیکی به کشور تحت تأثیر چند عامل مهم از جمله تعداد بیل مکانیکی، اندازه بیل مکانیکی، روش انتقال بیل مکانیکی و مسافت طی شده است.

 

ترخیص از گمرک

ترخیص بیل مکانیکی از گمرک یکی از مهم‌ترین مراحل واردات آن است. در این مرحله شما باید با تمام قوانین و مقررات گمرکی که در گمرک هایی مانند گمرک شهید رجایی بندرعباس ،گمرک خرمشهر و… آشنایی داشته باشید. در غیر این صورت ممکن است متحمل ضرر و زیان شده و اعتبار شما زیر سؤال برود؛ بنابراین لازم است تا تمامی مراحل ترخیص کالا مطابق با ضوابط تعیین شده پیش برود.

 

مراحل ترخیص بیل مکانیکی از گمرک

همان‌طور که گفته شد، ترخیص بیل مکانیکی از گمرک یکی بزرگ‌ترین چالش‌ها در روند واردات آنها است که لازم است توسط افراد کاربلد و آشنا با قوانین تجارت انجام شود. مراحل ترخیص کالاها از گمرک در کشورهای مختلف بسته به قوانین و مقررات آنها متفاوت است. شناخت کامل مراحل ترخیص از گمرک به شما کمک می‌کند تا بتوانید سریع‌تر روال آن را انجام داده و ماشین آلات خود را آزاد کنید. به همین دلیل ما در زیر این مراحل را به طور کامل برای شما شرح داده‌ایم.

 

تهیه اسناد و مدارک

قبل از اینکه اقدام به ترخیص از گمرک کنید لازم است تا در قدم اول همه اسناد و مدارک مورد نیاز که گمرک از شما می‌خواهد را جمع‌آوری کرده تا بتوانید به موقع آن را تحویل دهید.

ثبت اظهارنامه

شما به‌عنوان واردکننده کالا باید اظهارنامه موجود در سایت EPL را تکمیل کنید. دقت داشته باشید که پر کردن اظهارنامه اهمیت زیادی داشته و هر گونه اشتباه در آن باعث بروز مشکلات جدی می‌شود.

احراز هویت

در قدم بعدی گمرک کشور مدارک را بررسی کرده تا مالکیت دقیق بیل مکانیکی‌های وارداتی را مشخص کند. در صورت تأیید مالکیت یک کد کوتاژ صادر می‌شود که واردکننده از آن برای ادامه مسیر ترخیص استفاده می‌کند.

اخذ مجوزهای لازم

در این مرحله واردکننده باید مجوزهایی که سازمان گمرک کشور مشخص می‌کند را از نهادهای مربوطه دریافت کرده و ارائه دهد.

مطالب مرتبط  ترخیص فولاد از گمرک

تطبیق مدارک توسط کارشناسان

کارشناسان گمرکی مدارک ارسالی توسط واردکننده را بررسی کرده و با اظهارنامه ثبت شده تطبیق می‌دهند. پس تأیید اصالت این مدارک مجوز خروج کالا از گمرک صادر می‌شود.

پرداخت هزینه‌های گمرکی

پس از اینکه بررسی‌های لازم توسط کارشناسان گمرکی انجام شد، تعرفه‌ها و هزینه‌هایی بابت واردات، انبارداری، کارشناسی کالا و عوارض و مالیات مشخص می‌شود.

خروج از گمرک

در نهایت پس از طی شدن مراحل بالا و دریافت پروانه سبز گمرکی می‌توان با ارائه آن به انبارداری گمرک بیل مکانیکی‌ها را تحویل گرفته و از گمرک خارج کرد.

شرایط و قوانین ترخیص بیل مکانیکی از گمرک

برای ترخیص کردن بیل مکانیکی از گمرک قوانین و شرایطی وجود دارد که واردکنندگان ملزم به رعایت آن هستند. با توجه به اهمیت این قوانین و مقررات ما در زیر مهم‌ترین موارد آن را بیان خواهیم کرد.

  • در قدم اول لازم است تا مجوزهای لازم را داشته باشید.
  • شما باید اثبات کنید که نقل و انتقالاتی که برای واردات انجام شده کاملاً قانونی بوده و مورد تأیید سازمان‌های مربوطه است.
  • بیل مکانیکی ظرف مدت ۳ ماه در گمرک نگهداری می‌شود و شرط نگهداری بیشتر از این تاریخ مستلزم درخواست واردکننده است.
  • پس از صدور ترخیص از گمرک واردکننده به مدت ۱ ماه وقت دارد تا امور ترخیص آن را انجام در غیراینصورت کالا جزو متروکه ها محسوب خواهد شد.
  • در صورت نیاز برای نگهداری خاص از بیل مکانیکی باید درخواستی مبنی بر جابه‌جایی آن به انبار مناسب ثبت شود.

 

 

مدارک مورد نیاز برای ترخیص کردن بیل مکانیکی از گمرک

برای ترخیص بیل مکانیکی لازم است تا اسناد و مدارک مورد نیاز را تهیه نمایید. ما در زیر لیستی از مدارکی که برای این کار نیاز دارید را مشخص کرده‌ایم.

  • ترخیصیه
  • پروفرما اینویس
  • پکینگ لیست
  • گواهی مبدأ
  • گواهی بازرسی کالا
  • مجوزهای قانونی
  • بارنامه
  • گواهی واردات
  • قبض انبار
  • بیمه‌نامه
  • اسناد بانکی
  • اصل کارت بازرگانی صاحب کالا و کپی آن
  • اصل کارت ملی صاحب کالا و کپی آن
مطالب مرتبط  ترخیص تجهیزات دندانپزشکی

هزینه ترخیص بیل مکانیکی از گمرک

هزینه ترخیص بیل مکانیکی‌ها از گمرک بسته به قانون کشور یکسان است و تنها تفاوت آنها در بارگیری و انبارداری است که بسته به حجم و وزن و شرایط نگهداری از آنها تعیین می‌شود. واردکنندگان باید هنگام تصمیم درمورد واردات بیل مکانیکی تمامی هزینه‌ها علی‌الخصوص هزینه ترخیص از گمرک را محاسبه کنند. ما در زیر هزینه‌های ترخیص از گمرک را بیان کرده‌ایم.

  • هزینه‌های بارگیری و تخلیه کالاها
  • باربری و انبارداری گمرک
  • حقوق ورودی گمرک
  • مالیات‌های ورودی کالاهای خارجی
  • تعرفه آزمایشگاهی
  • کارشناسی کالا در گمرک

کد تعرفه گمرکی بیل مکانیکی

هر کالایی که وارد گمرک می‌شود دارای یک کد تعرفه گمرکی است. این کد که معمولاً ۸ تا ۱۰ رقمی است بیان‌کننده کلیه مشخصات کالاهای وارداتی است و از اهمیت بالایی نیز برخوردار است. با استفاده از کد تعرفه گمرکی طبقه‌بندی کالاها در گمرک برای بررسی آنها آسان‌تر می‌شود. انواع ماشین آلات سنگین و بیل مکانیکی‌ها نیز دارای یک کد تعرفه مشخص هستند که در جدول زیر بیان شده است.

نوع بیل مکانیکی کد تعرفه گمرکی
بیل مکانیکی فعال در حیطه حفاری ۸۴۳۰۳۱۲۰
بیل مکانیکی با قدرت بالای ۲۲۰ اسب بخار ۸۴۲۹۵۲۲۲
بیل مکانیکی معادل با ۲۲۰ اسب بخار ۸۴۲۹۵۲۱۲

ترخیص انواع بیل مکانیکی از گمرک با شرکت بازرگانی آستریا

با توجه به اینکه ترخیص کالاها از گمرک نیازمند داشتن تخصص و دانش است، هولدینگ رایحه اروند با هدف انجام خدمات واردات صفر تا صد امور گمرکی را انجام می‌دهد. کارشناسان متخصص شرکت آستریا با داشتن مجوزهای لازم برای ترخیص بیل مکانیکی از گمرک کشور مراحل آن را به‌صورت کاملاً قانونی و در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام می‌دهند. شما می‌توانید از انواع خدمات شرکت بازرگانی آستریا برای واردات انواع کالاها استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *